Succesverhaal T & J

Succesverhaal

Gisteren kreeg ik deze hartverwarmende mail van T & J. Mijn dag kon niet meer stuk. Ik ben er erg blij mee, en deel hem dus graag. Erkenning krijgen is fijn, maar de echte verdienste komt uiteraard T & J zelf toe: gedeelde kwetsbaarheid verbindt. Het belangrijkste ingrediënt van succes? Geloven in je relatie, volhouden en oefenen, oefenen, oefenen.. 


Beste Jasmien,
 
Normaal gezien hebben we overmorgen avond een afspraak bij je. Toen we dat vorige week in onze agenda zagen en een babysit gingen zoeken, kwamen we tot het besef dat we het eigenlijk niet meer nodig vinden.
 
We hebben de laatste tijd een superdrukke periode in ons leven en dat brengt natuurlijk veel stress met zich mee. Ondanks die stress, gaat alles eigenlijk goed tussen ons. Ik kan niet helemaal beschrijven waarom maar ik vermoed dat we ons enerzijds bewust zijn van onze standaard vicieuze cirkel en anderzijds dat we terug een stuk vertrouwen hebben in elkaar en daardoor niet direct het slechte in elkaars uitspraken en gedragingen zien. Het gevolg is dus dat we onze afspraak van donderdag eigenlijk willen afzeggen omdat we hem niet meer nodig vinden.
 
Alleszins willen we je heeeel erg bedanken, je hebt onze relatie echt gered en ons de tools gegeven om dat in de toekomst zelf te doen. We zullen misschien elk jaar naar zo’n weekend gaan dat je ons hebt aangeraden (zou je daar nog eens de gegevens van kunnen doorgeven?) en als het nodig is, weten we dat we naar jou kunnen komen om de dingen op een rij te zetten.
 
Jasmien, je bent supergoed in je job, heel erg bedankt voor alles!
 
Veel groetjes,
T & J

gepost door Jasmien 

slide_319346_2966865_free-e1438251771895.jpg