Je relatie in de snelkookpan - Houd me vast programma

Verbeter je partnerrelatie

In december 2017 organiseer ik voor de eerste keer zelf het Houd me vast groepsprogramma met mijn collega Jo. Spannend! Met een groep werken voelt als een nieuwe uitdaging. 

Ik heb het programma 2 keer zelf gevolgd, samen met mijn man. De eerste keer in Mechelen in 2016, bij Jef Slootmaeckers & Katrien Lagrou (EFT Belgie). en de tweede keer in Nederland in 2017, Oisterwijk, bij Berry Aarnoudse & Annette Heffels (EFT netwerk Nederland). 

We hebben er als koppel veel uit gehaald. Het is een ervaring waar we nog steeds veerkracht en verbinding uit kunnen putten, als we vastfietsen. Mijn geloof in EFT als model is hierdoor alleen nog maar gegroeid. Het is de beste plattegrond die ik ken om je weg te vinden in de Liefde. Zonder plattegrond kan het een labyrint lijken, terwijl iedereen het geboorterecht heeft op een veilige, liefdevolle relatie. 

  • Is het zwaar? Ja, best wel. Vooral de voormiddag van de tweede dag is intens. maar er wordt ook veel gelachen. Omdat je met andere koppels in een groep hetzelfde proces aflegt, creëer je als groep een goede ambiance, die je aanmoedigt om per 2 samen aan de slag te gaan. 
  • Is het wollig of zweverig? Nee, helemaal niet.. Integendeel. EFT is wetenschappelijk onderbouwd en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekende therapievorm. Uit betrouwbaar en valide wetenschappelijk onderzoek blijkt bovendien dat EFT een hoog slagingspercentage heeft en resulteert in weinig terugval.
  • Is het duur? Nee! eigenlijk is zo'n 2daagse een koopje. We werken 16 uur. samen met Jo en Sam ben ik daar voor jullie als procesbegeleider. Tijdens de oefeningen per twee lopen we rond en helpen we jullie op weg. Het groepsporogramma is een intensieve snelkookpan voor je relatie.. Jo en ik zij bovendien allebei gecertificeerd Houd me vast trainer en gebeten door EFT. Het model voelt voor ons als thuiskomen. 
Je relatie in de snelkookpan van EFT

Je relatie in de snelkookpan van EFT

Het doel van dit 2 daagse programma is om paren te helpen hun liefdesrelatie te herstellen, te versterken en verder te laten groeien. Houd me vast is een fantastische methode om je relatie (weer) op het goede spoor te krijgen. Koppels kunnen leren om bij elkaar een veilige uitvalsbasis te vinden. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Je leert anders te kijken naar de conflicten in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes bij jezelf en bij elkaar te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie! 

We werken tijdens de 2 daagse met EFT-videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Voor alle duidelijkheid, het programma is geen therapie in groep. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat! 

“Gelukkige & stabiele relaties staan aan de basis van een gezonde samenleving. In EFT leren partners hun destructieve patronen te ontmantelen en een open emotioneel contact aan te gaan, waardoor de basis van de relatie wordt hersteld. Ook gekwetste paren kunnen hun relatie repareren. ”

Het programma is gebaseerd op de wereldwijde & gelijknamige bestseller van Sue Johnson. Meer lezen over het model? www.drsuejohnson.com/books/hold-me-tight. In dit filmpje vertelt Sue over het model. 

Praktisch

Voor wie? Voor partners die geloven in hun relatie, maar op zoek zijn naar een weg om de verbinding opnieuw te versterken en de liefde te herontdekken. Voor mensen die van hun relatie een stabiele, veerkrachtig en bevredigende plek willen maken. 

meer info? 

http://www.focus-op-verbinding.be/houd-me-vast-programma-verbeter-je-partnerrelatie/

gepost door Jasmien 

het Houd me vast materiaal..

het Houd me vast materiaal..