Op zoek naar een spreker over liefde, relaties, singles?

Met workshops inspireer  ik singles (M/V/X), koppels (verliefd-verloofd-getrouwd) en professionals over de Liefde en Aanverwanten. Ik ga voor interactie, inzichten en praktische tips…

Je kan mij boeken als relatie-expert en singlecoach. Want waar het hart van vol is, loopt de mond van over: ik ben gefascineerd door partnerkeuze, liefde en hechting.. Wil je me als workshopbegeleider, of heb je een ander idee, neem contact met me op.

JasmienPeeters_06092018©janvanbostraeten_009.jpg

Referenties:

  • Duet relatiebemiddeling

  • De School voor Relatietherapie

  • Eén , 'Vind je lief', twee seizoenen (2015-2016), een datingprogramma nieuwe stijl

  • Huis van de Mens Leuven en Diksmuide

  • VOC Mechelen

  • Thomas More, postgraduaat systeemcounseling

  • Leren over Leven België, de school voor contextuele hulpverlening

2019

Gastdocent in het tweejarig postgraduaat systeemcounseling van Thomas More, campus Sanderus. Het tweejarige postgraduaat systeemcounseling leidt hulpverleners op in de contextgerichte begeleiding van individuen, koppels, gezinnen, families en groepen die ondersteuning willen voor psychosociale problemen. Ik geef er 2 dagen rond hechting in het tweede jaar. Met de cursisten denk ik 2 dagen na over (volwassen) intimiteit en veilige verbinding, van de wieg tot het graf.  In al onze belangrijke hechtingsrelaties: met onze ouders, onze kinderen en onze partner. 

Valentijn- lezing service club Innerwheel in Genk op 11 februari 2014.

2018

Handleiding in de liefde voor singles. Wist je dat er een handleiding in de liefde bestaat? Dat een ‘upgrade’ in de liefde mogelijk is? Zo helpt de hechtingstheorie singles bij hun partnerkeuze. Er is ook de evolutietheorie van Darwin, de angst voor beren, Don Draper, onze emotionele logica, effectieve afhankelijkheid… : gefundeerde wetenschappen van de liefde en misschien kan jij die kennis gebruiken! Een verhelderende kijk op partnerkeuze en verliefdheid. 
‘Huisgenoten: Gereedschap voor het leven’ biedt laagdrempelige inspirerende workshops in kleine groep in een huiselijke sfeer rond levenskunst, zelfzorg en zingeving. huisvandeMens Diksmuide 
Esenweg 30
8600 Diksmuide

Maakbare liefde? 
Een avond met filosofe en relatietherapeut Jasmien Peeters.
 We weten al heel wat over de liefde. 50 jaar gefundeerde wetenschap van de liefde is niet niks. Singles kunnen die wetenschap ook gebruiken! 
Natuurlijk is het een brug te ver om te zeggen dat Liefde maakbaar is. Maar misschien wel begrijpbaar. Jasmien gebruikt de hechtingstheorie in haar praktijk als plattegrond voor singles. De bril van de hechtingstheorie is alleszins een mooie en verhelderende bril om naar partnerkeuze en verliefdheid te kijken.  Ingrediënten: de evolutietheorie van Charles Darwin, gehechtheidsstijl, de angst voor beren, Don Draper, onze emotionele logica, effectieve afhankelijkheid... Jasmien studeerde wijsbegeerte aan de Universiteit Gent en is relatietherapeut, single coach en consulent voor Duet Relatiebemiddeling.  
Zaterdagavond 20/01/18 om 20u00. Meer info via singles@vrijzinnigmechelen.be  - www.facebook.com/singlesmechelen

2017

De School voor Relatietherapie wil na de laatste jaaropleidingen graag afsluiten op donderdag 26 oktober 2017: met een studiedag met bijdragen en medewerking van mensen die de opleiding hebben gevolgd. Jan Lens en May Michielsen zullen in de ochtend zelf aan het woord komen in een plenumgebeuren. In de namiddag worden er workshops gegeven over specifieke thema’s ivm relatietherapie, door ex-studenten van de opleiding. Ik geef een workshop over partnerkeuze. "DE HECHTINGSTHEORIE: EEN KADER OM SINGLES TE HELPEN BIJ HET MAKEN VAN EEN MEER BEWUSTE PARTNERKEUZE". Hoe ik singles bij hun partnerkeuze begeleid en hoe mensen lessen kunnen trekken uit hun vorige relatie(s) en scheiding(en). Meer info: http://www.schoolvoorrelatietherapie.be/aanbod_opleiding.php . 

Feest bij Leren Over Leven op donderdag 9 november 2017, TPC Wilrijk. Een feestelijke dag over werk, leven en contextuele hulpverleningReizen van het bekende naar het onbekende.  Ik interview de pioniers van Leren Over Leven in de voormiddag aan de hand van filmfragmenten over wat hen inspireert in leven en werk. Met Jan Hoet, Leen Hermkens, Han Sauren, Frank van Mierlo en May Michielsen. Meer info: https://www.lerenoverleven.org